Dispozitive pentru Mers

Dispozitive pentru mers - solutii adaptate

Cronomed iti propune online dispozitive pentru mers adaptate pentru copii, adulti, sau varsnici, la cel mai bun pret.

Poti alege dintr-o gama variata de produse de la cele mai renumite branduri la nivel mondial, precum Dr.Frei, Dr.Happy sau Otto Bock .

Descopera modelele de fotolii rulante marca Dr. Happy, dispozitive pentru mers foarte utile persoanelor cu handicap locomotor, celor care temporar nu se pot deplasa, cat si persoaneleor cu probleme de echilibru.

Rolatoarele sunt dispozitive medicale concepute pentru a veni in sprijinul persoanelor cu handicap ce sufera de dizabilitati locomotorii precum si a persoanelor varstnice, persoane care au dificultati in a-si mentine echilibrul neputandu-se deplasa in siguranta fara un punct de sprijin.

Fie ca vrei sa cumperi un fotoliu rulant, un rolator, un scaun cu toaleta, o carja cu sprijin pe antebrat sau subaxilara, un baston pliabil reglabil sau un fotoliu rulant, vei gasi cu siguranta dispozitivul pentru mers potrivit la noi pe site.

Pentru orice produs din categoria « Dispozitive pentru Mers », livrarea este in termen de2 zile oriunde in tara, la preturi de importator, cu costuri reduse.

Filtrare dupa

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare