Pasta de dinti Dentissimo Black Extra Whitening

Pasta de dinti Dentissimo Black Extra Whitening

41,99 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
BLACK
Producator:
Compara0
Adauga la favorite0
Descriere

Pasta de dinti Dentissimo Black Extra Whitening

Împotriva plăcii bacteriene și TARTRULUI 

CREATĂ DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

 

Noul lider printre pastele de dinți cu efect de albire DENTISSIMO BLACK face dinții să strălucească. Pasta de dinți albește eficient smalțul dinților și lustruiește dinții.

Combinația inovatoare de ingrediente active naturale contribuie la întărirea smalțului, posedă proprietăți unice împotriva cariilor și previne formarea plăcii bacteriene și a cavităților carioase.

Pasta de dinți BLACK oferă o respirație proaspătă plăcută de durată.

 

POTRIVITĂ PENTRU FUMĂTORI, AMATORII DE CEAI ȘI CAFEA

 

Principalele proprietăți: cărbunele activat este cărbune din lemn 100% natural. Acesta absoarbe mirosurile, previne dezvoltarea bacteriilor și asigură o respirație proaspătă, protejează eficient smalțul dinților de formarea tartrului și normalizează pH-ul salivei. Siliciul hidratat asigură o curățare blândă și neabrazivă a smalțului. Glicerina creează un film transparent pe dinți, care protejează eficient smalțul. Xilitolul combinat cu fluor intensifică remineralizarea smalțului și suprimă dezvoltarea bacteriilor, împiedicând astfel formarea plăcii. Xilitolul întărește stratul exterior al dinților, reducând riscul sensibilității dureroase. Vitamina E este un antioxidant și ajută la stoparea bolii gingiilor. Biosolul previne stresul oxidativ, protejând celulele țesuturilor mucoase. Geraniumul stimulează procesul de vindecare a gingiilor.

 

PENTRU FOLOSIRE ZILNICĂ

Ingrediente: apă, sorbitol, siliciu hidratat, glicerină, gumă de celuloză, laurilsarcosinat de sodiu, xilitol, aromă, decil glucosid, acesulfam de potasiu, extract de geranium maculatum, acetat de tocoferol, fluorură de sodiu, benzoat de sodiu, biosol, cărbune activat, oxid de fier (C.I.77499), acid citric, limonen. Conține fluor în cantitate egală cu 950 ppm.

 

NU CONȚINE substanțe nocive: laurilsulfat de sodiu, peroxid, paraben, gluten, triclosan.

Termen de valabilitate: 5 ani de la data producerii. Valabil până la: numărul lotului și termenul de valabilitate sunt indicate pe tub și ambalaj.

DENTISSIMO este o marcă comercială înregistrată a Medpak Swiss Group AG, ELVEȚIA.

Producător: „Betafarma S.p.a.”, 20090, ViaE.De Nicola, 10 Cesano Boscone (Milano), Italia.

Fabricat la comanda: FreiCare Swiss GmbH

 

A se păstra la o temperatură de la +5 până la +25°C, într-un loc uscat, la o umiditate relativă de 60% ± 10. Mod de utilizare: a se curăța dinții de trei ori pe zi; după curățare a se clăti gura cu apă. A nu se înghiți.

 

RECOMANDATĂ PENTRU FOLOSIRE ÎMPREUNĂ CU PERIUȚA DE DINȚI DENTISSIMO

Detalii ale produsului
BLACK
Recenzii
Fara comentarii

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare