• Monitor Functii Vitale Contec CMS9000

  Monitorul de functii vitale pentru pacient Contec CMS-9000 este un dispozitiv medical compact, usor, portabil, cu Acumulator Litiu reincarcabil integrat.
  Aparatul medical Contec CMS 9000 este destinat monitorizarii clinice a pacientilor adulti, copii si nou-nascuti (neonatologie) cu operare efectuata numai de catre personalul medical din Spital, Cabinet Medical, Clinica Medicala sau Ambulanta.
  Se pot monitoriza urmatorii parametrii: ECG, Respiratie, Temperatura, SpO2, Tensiune Arteriala (NIBP), Rata Pulsului.

  Garantie : 24 luni

 • Monitor Functii Vitale Contec CMS8000

  Monitorul are functii care pot fi utilizate pentru monitorizarea clinica a adultilor, copiilor si nou-nascutilor. Utilizatorii pot selecta configuratii ale parametrilor diferite, in functie de cerinte diferite. Poate afisa sincronic forma de unda cu sapte canale si parametrii de monitorizare completa. Monitorul poate fi conectat la sistemul central de monitorizare prin cablu de retea sau wireless pentru a forma un sistem de monitorizare a retelei. Acest dispozitiv poate monitoriza parametri precum ECG, RESP, NIBP, SpO2 si TEMP cu doua canale, etc

  Garantie : 24 luni

 • Monitor Functii Vitale Contec CMS7000

  Monitorul are functii care pot fi utilizate pentru monitorizarea clinica a adultilor, copiilor si nou-nascutilor. Utilizatorii pot selecta configuratii ale parametrilor diferite, in functie de cerinte diferite. Poate afisa sincronic forma de unda cu sapte canale si parametrii de monitorizare completa. Monitorul poate fi conectat la sistemul central de monitorizare prin cablu de retea sau wireless pentru a forma un sistem de monitorizare a retelei. Acest dispozitiv poate monitoriza parametri precum ECG, RESP, SpO2, PR, NIBP și TEMP . Integreaza modulul de masurare a parametrilor, afisajul si inregistratorul intr-un dispozitiv pentru a forma un echipament compact si portabil.

  Garantie : 24 luni

 • Monitor Functii Vitale Contec CMS6000

  Acest dispozitiv ce poate monitoriza parametri precum ECG, RESP, SpO2, PR, NIBP si TEMP cu doua canale etc. Monitorul CMS6000 reprezinta imbinarea dintre modulul de masurare a parametrilor, afisajul si inregistratorul, astfel formandu-se un echipament compact si portabil. In acelasi timp, bateria sa incorporabila si inlocuibila ofera confort pentru deplasarea pacientului.

  Garantie : 24 luni

Meniu