Categorii

Parodontax Classic 75 ml + Apa de gura Daily Gum 300 ml

Parodontax Classic 75 ml + Apa de gura Daily Gum 300 ml

Pasta de dinţi parodontax® Classic este special concepută pentru persoanele cărora le sângerează gingiile în timpul periajului dentar. Ajută la diminuarea plăcii bacteriene și la oprirea sângerărilor gingivale. Nu conţine fluor.

Apa de gura Parodontax Daily Gum improspateaza respiratia, combate placa dentobacteriana si mentine satatea dintilor si a gingiilor

23,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
parodontax clasica + apa gura dayli gum
Producator:
Compara0
Adauga la favorite0
Descriere

Pasta de dinţi parodontax® Classic este special concepută pentru persoanele cărora le sângerează gingiile în timpul periajului dentar. Ajută la diminuarea plăcii bacteriene și laoprirea sângerărilor gingivale. Nu conţine fluor.

Pasta de dinţi parodontax® Classic are o formulă unică ce îi conferă un gust special. După 14 zile de utilizare a pastei de dinţi parodontax®, gustul său devine plăcut pentru multe persoane.

Pentru o igienă orală zilnică completă, utilizaţi întreaga gamă de produse parodontax®: pastă de dinţi, periuţă de dinţi şi apă de gură pentru utilizare zilnică.

Instrucţiuni de folosire

A nu se folosi de către copiii cu vârsta sub 12 ani. Periaţi dinţii de două ori pe zi, cel mult de trei ori pe zi, evitaţi înghiţirea, apoi scuipaţi. URMAŢI ÎNTOTDEAUNA INSTRUCŢIUNILE DE UTILIZARE DE PE AMBALAJ. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Încetaţi utilizarea dacă apar iritaţii.

Detalii ale produsului
parodontax clasica + apa gura dayli gum
Recenzii
Fara comentarii

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare