Categorii

Parodontax Whitening 75 ml + Apa de gura Daily Gum 300 ml

Parodontax Whitening 75 ml + Apa de gura Daily Gum 300 ml

Sângerarea gingivală poate fi unul din primele semne ale afecţiunii gingivale. Lăsată netratată, afecţiunea gingivală este una din cauzele majore ale căderii dinţilor. Pasta de dinţi parodontax®ajută la prevenirea sângerărilor gingivale.

Apa de gura Parodontax Daily Gum improspateaza respiratia, combate placa dentobacteriana si mentine satatea dintilor si a gingiilor

23,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Cod produs:
parodontax clasica + apa gura dayli gum
Producator:
Compara0
Adauga la favorite0
Descriere

Pasta de dinţi parodontax® Gentle Whitening este special concepută pentru persoanele cărora le sângerează gingiile în timpul periajului dentar.
Ajută la prevenirea sângerărilor gingivale şi totodată la redarea albului natural al dinţilor prin îndepărtarea delicată a petelor de pe smalţul dentar, prin periaj de două ori pe zi, cel mult de trei ori pe zi.
Pasta de dinţi parodontax® Gentle Whitening are o formulă unică ce îi conferă un gust special. După 14 zile de utilizare a pastei de dinţi parodontax®, gustul său devine plăcut pentru multe persoane.
Pentru o igienă orală zilnică completă, utilizaţi întreaga gamă de produse parodontax®: pastă de dinţi, periuţă de dinţi şi apă de gură pentru utilizare zilnică.

Detalii ale produsului
parodontax clasica + apa gura dayli gum
Recenzii
Fara comentarii

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare