Categorii

Parodontax Extra Fresh 75 ml 3+1 gratis, pasta de dinti

Sângerarea gingivală poate fi unul din primele semne ale afecţiunii gingivale. Lăsată netratată, afecţiunea gingivală este una din cauzele majore ale căderii dinţilor. Pasta de dinţi parodontax®ajută la prevenirea sângerărilor gingivale.

63,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
Parodontax Extra Fresh 75 ml
Producator:
Compara0
Adauga la favorite0
Descriere

Pasta de dinţi Parodontax® Extra Fresh este special concepută pentru persoanele cărora le sângerează gingiile în timpul periajului dentar şi care doresc o senzaţie de prospeţime. Ajută la diminuarea plăcii bacteriene și la oprirea sângerărilor gingivale. Lasă un gust răcoros, proaspăt. Totodată conţine fluor pentru a ajuta la prevenirea apariţiei cariilor, astfel încât o puteţi folosi în fiecare zi cu încredere.
Pasta de dinţi Parodontax® Extra Fresh are o formulă care conţine 70% ingrediente specializate.*
Pasta de dinţi Parodontax® Extra Fresh are o formulă unică ce îi conferă un gust special. După 14 zile de utilizare a pastei de dinţi parodontax®, gustul său devine plăcut pentru multe persoane.
Pentru o igienă orală zilnică completă, utilizaţi întreaga gamă de produse parodontax®: pastă de dinţi, periuţă de dinţi şi apă de gură pentru utilizare zilnică.

Detalii ale produsului
Parodontax Extra Fresh 75 ml
Recenzii
Fara comentarii

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare