Categorii

Orteza Fixare Glezna MorsaCyberg, Cod 91.051

Recomandata pentru recuperare după o intervenție chirurgicală a osului sau a țesuturilor din zona gleznei, după hemiplegie, paraplegie și leziuni ale nervilor periferici, după operații ale tendonului lui Ahile sau după fracturi de gleznă.

220,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Cod produs:
91.051
Producator:
Compara0
Adauga la favorite0
Descriere

Orteza Fixare Glezna Morsa Cyberg

Recomandata pentru fixarea intr-o pozitie confortabila a gleznei după o intervenție chirurgicală a osului sau a țesuturilor din zona gleznei, după hemiplegie, paraplegie și leziuni ale nervilor periferici, după operații ale tendonului lui Ahile sau după fracturi de gleznă.

Se utilizează pentru poziționarea articulației șoldului și a articulației gleznei în cazurile care necesită repaus la pat pe termen lung.

Limitator al miscarii de glezna pentru fixarea piciorului intr-o pozitie fiziologic corecta. Designul ortezei previne rotatia piciorului. Echipata cu o captuseala detasabila, sistem de sprijin cu ajutorul centurilor si sistem de prindere de tip “Velcro”. Potrivita pentru ambele picioare. Orteza poate fi supusa spalarii, asigurandu-se astfel utilizarea igienica a acesteia.

Asigurați-vă că produsul este potrivit pentru dimensiunea piciorului. Dacă este posibil, purtați șosete lungi de bumbac în timp ce utilizați produsul.

Cu atela T ajustabilă pe talpă, piciorul este poziționat la înălțimea și echilibrul dorit.

Este fabricata din material de polietilenă de 3 mm.

Marimea se alege in functie de numarul pe care il purtati la incaltaminte.

Marime S M L
Marime incaltaminte 34-37 38-41 42-45
Detalii ale produsului
91.051
Recenzii
Fara comentarii

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare