Batista sugarului - Aspirator nazal Arriana

Batista Sugarului Arianna

  • Acest aspirator nazal poate fi folosit si pentru igiena zilnica a copilului, fara a avea contraindicatii, incepand cu prima zi de viata!
  • Produs de: Illes Csok, Ungaria
45,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
arriana
Producator:
Compara0
Adauga la favorite0
Descriere

Batista Sugarului Gripa este o boala foarte frecventa a copiilor. Una din cele mai mari probleme este ca bebelusul si copilasul inca nu pot sa-si sufle nasul si trece un timp pana cand nou nascutul si bebelusul invata sa respire pe gura, asa ca un nas infundat cauzeaza mari neplaceri. Din aceasta cauza secretiile acumulate in nas ingreuneaza mult respiratia, produc indispozitii si pot deveni chiar si sursa altor complicatii daunatoare sanatatii: otite, sinuzite si imbolnavirea cailor respiratorii inferioare.

Deci importanta eliminarea sistematica a secretiei nazale si eliberarea cornetelor nazale. Acestui scop ii serveste in mod adecvat acest aspirator nazal pentru aspirarea nasului – "batista sugarului”, racordat la aspiratorul casnic.

Desigur, consultatia medicala nu poate fi omisa: cauza scurgerilor purulente nazale indelungate trebuie sa fie stabilita de medic. Aspiratia secretiei serveste ca si adjuvant al tratamentului prescris de medicul de specialitate la refacerea starii generale si a respiratiei, respectiv pentru prevenirea complicatiilor. Acest aspirator nazal poate fi folosit si pentru igiena zilnica a copilului, fara a avea contraindicatii, incepand cu prima zi de viata!

Noutatea adusa fata de Batista Bebelusului consta in faptul ca se desface si se poate curata mult mai bine (pentru mamicile mai exigente) si deasemenea are si o periuta de curatat gratuita Modul de sterilizare:

Se recomanda sterilizarea prin fierbere a capetelor de aspiratie marcate cu A.

Detalii ale produsului
arriana
Recenzii
Fara comentarii

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare