Categorii

Bebicina Apa de Mare

Bebicina Apa de Mare

 • Este un produs natural, cu apa de mare, care ajuta la refacerea umiditatii naturale a nasului si usureaza eliminarea secretiilor nazale
 • Prezentare: 30 ml.
10,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Cod produs:
7206
Producator:
Compara0
Adauga la favorite1
Descriere

Bebicina Apa de Mare

 • Este un produs natural, cu apa de mare, care ajuta la refacerea umiditatii naturale a nasului si usureaza eliminarea secretiilor nazale
 • “Bebicina - Apa de mare” este o „apa minerala” care contine ioni de clor, sodiu, magneziu si sulf, intr-o combinatie benefica pentru organismul uman. Pe langa acestea, mai contine oligoelemente (zinc, titan, cobalt, iod, crom), care prin fenomenul de microdifuziune pot trece prin piele si de acolo in organism, ajutand la remineralizarea tesuturilor de la nivelul cailor aeriene.
 • Apa de mare este recoltata din apele adanci aflate la cca. 30 mile marine distanta de tarm, din locuri care nu sunt perturbate de curentii marini de coasta. Dupa verificarea puritatii, apa este sterilizata si diluata.
 • Ingrediente:
  Apa de mare: 18 ml.
  Apa purificata q.s.: pana la 30 ml.
  Rosa canina extract: 60 mg.
  Propolis extract: 60 mg.
 • Utilizare:
  Produsul este destinat in egala masura copiilor si adultilor, fiind la granita dintre supliment alimentar si produs cu utilizare externa.
  Folosit indeosebi pentru lavajul si curatarea foselor nazale (indepartarea de cruste, mucozitati care pot antrena afectiuni respiratorii), ajuta in acelasi timp la intarirea naturala si la protectia locala a mucoasei nazale.
 • Mod de administrare:
  Copii peste 6 luni si adulti: se aplica 2-6 pulverizari in fiecare nara, zilnic.
  - se scoate capacul de protectie al flaconului;
  - se mentine capul in pozitie verticala, se introduce in mod delicat pulverizatorul in nara si se apasa flaconul pentru a pulveriza produsul;
  - se lasa sa curga excesul de solutie pentru a putea patrunde pe mucoasa, apoi se sufla nasul. Microdifuziunea rezultata va permite o spalare fina a foselor nazale, fara a trimite mucozitatile inapoi in caile respiratorii.

  Produsul poate fi utilizat maximum 45 de zile dupa deschiderea flaconului.
 • Prezentare: 30 ml.
Detalii ale produsului
7206
Recenzii
Fara comentarii
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare