130-Microlife_BP_docor_doublecuff_Header

Tehnologii Microlife WatchBP

WatchBP AFIB

Monitoare WatchBP cu sistem de detectare a fibrilației atriale (AF).
FA este cea mai frecventă aritmie cardiacă susținută, care apare la 5% din populația cu vârsta peste 65 de ani și la 14% dintre cei peste 85 de ani. FA duce la un risc de 5 ori mai mare de accident vascular cerebral și este responsabilă pentru 20% din toate accidentele vasculare cerebrale. Mulți oameni nu prezintă simptome de FA și, prin urmare, rămân nediagnosticați, în timp ce tratamentul precoce poate reduce riscul de accident vascular cerebral cu 68%.

Monitoarele WatchBP AFIB permit screening-ul AF în timpul măsurării tensiunii arteriale. Sistemul de detectare a FA și-a dovedit acuratețea și duce la detectarea a mai mulți pacienți noi cu FA atunci când este utilizat în practica clinică generală.

Măsurarea tensiunii arteriale centrale

4743-Icon_Central blood pressure measurement

Metodă neinvazivă, fiabilă, bazată pe formele de undă ale pletismografiei pulsului brahial (PVP).

Tensiunea arterială centrală este presiunea din aortă care se poate corela mai bine cu riscul cardiovascular decât măsurarea tensiunii arteriale la nivelul brațului, deoarece aorta este mai aproape de inimă și creier.

WatchBP Office Central poate evalua cu precizie tensiunea arterială centrală și a fost validat pentru măsurarea tensiunii arteriale intra-arterială.

WatchBP ABI

4852-WBP_NEW_ABI

Pentru o evaluare ușoară, rapidă și precisă a indexului gleznei-brahial (ABI).

Boala arterială periferică (PAD) este un risc cardiovascular important care rămâne adesea nedetectat. Pacienții cu PAD au un risc de trei ori mai mare de infarct miocardic, accident vascular cerebral și deces. Un test recomandat pentru diagnosticarea PAD este efectuarea de măsurători gleznă-braț pentru a evalua indexul gleznei-brahial (ABI). WatchBP Office ABI s-a dovedit a fi o alternativă rapidă, ușoară și fiabilă pentru screening-ul PAD cu un dispozitiv Doppler.

Măsurare pe timp de noapte

Măsurători precise ale tensiunii arteriale zi și noapte.

• Pentru măsurarea tensiunii arteriale în timpul somnului.

• Ajută la colectarea de măsurători precise ale tensiunii arteriale de zi și de noapte pentru o bună imagine de ansamblu asupra modelului zilnic al tensiunii arteriale.

Măsurare pe ambele brate

4813-Icon_NEW_WBP_double-arm-measurement_full
Cel mai fiabil instrument pentru determinarea diferențelor de tensiune arterială între brațe (IAD).
Diferența între brațe (IAD) în tensiunea arterială este un predictor important de risc cardiovascular, dar și pentru managementul general al hipertensiunii arteriale este important să se știe dacă un pacient are o diferență relevantă de tensiune arterială între ambele brațe.

Mod de masurare manuala

Pentru măsurarea manuală cu un stetoscop.

Utilizare pentru vârstnici, obezi și cei cu aritmie.

Algoritmul SPRINT

4751-Icon_WBP SPRINT trial_full

Efectuarea de măsurători automate a tensiunii arteriale de birou (AOBPM).
Spre sfârșitul anului 2015 au fost publicate rezultatele studiului Sprint [1] care a avut un impact mare în managementul bolilor cardiovasculare. În studiul Sprint, care este numit „cel mai mare studiu al tensiunii arteriale din timpurile moderne”, cercetătorii au folosit un mod special de măsurare a tensiunii arteriale. Ei au folosit o metodă numită Măsurarea automată a tensiunii arteriale la birou (AOBPM). Pentru aceasta, pacienții au fost lăsați singuri într-o cameră cu tensiometru automat. Odată activat tensiometrul, acesta a început numărătoarea inversă de la 5 minute la zero după care au fost efectuate automat 3 măsurători ale tensiunii arteriale, cu un interval de 1 minut între fiecare citire. Acesta este ceea ce numim „algoritmul Sprint”. După publicarea studiului, am primit multe solicitări pentru acest algoritm de la medici din întreaga lume. Prin urmare, am decis să implementăm acest lucru în toate dispozitivele WatchBP Office AFIB și WatchBP Office ABI.

Program BPM flexibil

4747-Icon_WBP_flexible BPM schedule_full
 Pentru a ajuta medicii din întreaga lume să adere la recomandările de măsurare ale diferitelor ghiduri pentru hipertensiune arterială, Microlife a dezvoltat un monitor profesional de tensiune arterială cu un program flexibil de măsurare a TA. Cu această opțiune unică, profesionistul este liber să selecteze numărul preferat de măsurători, intervalul de timp dintre măsurători, perioada de numărătoare inversă și chiar modul în care este calculată valoarea medie a tensiunii arteriale.

Prin urmare, tensiunea arterială trebuie măsurată în ambele brațe la prima vizită clinică.

WatchBP Average

Trei măsurători consecutive la rând.
Ghidurile recomandă să luați cel puțin două măsurători ale tensiunii arteriale de fiecare dată și să faceți o medie a măsurătorilor.

Avantajele efectuării a 3 măsurători consecutive:
• Măsurare mai precisă a tensiunii arteriale.
• Trei măsurători secvenţiale diminuează influenţa unei singure citiri care deviază (înaltă).

Funcții de măsurare personalizabile

4746-Icon_WBP_Customisable_full
Dispozitivul poate fi actualizat cu funcții suplimentare utile, cum ar fi detectarea fibrilației atriale (AF) sau funcția centrală de măsurare a TA.

Conexiune PC

4815-Icon_NEW_WBP_pc-link_full

Transmite datele de măsurare către PC prin conexiune USB.

Software-ul pentru toate dispozitivele WatchBP este ușor de utilizat și permite transferul și analiza ușor de date. Software-ul WatchBP este descărcat gratuit direct de pe site-ul nostru pe computer.

Faceți clic aici pentru a descărca cel mai recent software.

Buton pentru pilula

Pentru înregistrarea aportului de medicamente.
Butonul pentru pilula poate fi folosit pentru a înregistra consumul de medicamente sau pentru a înregistra un „eveniment” care ar putea influența nivelul tensiunii arteriale.

Orientări ESH / AHA / BIHS încorporate

Programul de măsurare de 7 zile.
Ajută pacienții să efectueze automăsurarea timp de 7 zile în conformitate cu ghidurile internaționale de măsurare a tensiunii art.riale (ESH / AHA / BIHS).

Pentru utilizare în sarcină și preeclampsie

4812-Icon_NEW_WBP_clinically-validated-pregnancy-preeclampsia_full

WatchBP Home de la Microlife este precis pentru utilizare în sarcină și pre-eclampsie.
Preeclampsia este definită ca o nouă hipertensiune arterială și proteinurie substanțială după 20 de săptămâni de gestație. Datorită naturii imprevizibile a pre-eclampsiei, tensiunea arterială trebuie verificată în mod constant.

Majoritatea tensiunii arteriale oscilometrice subestimează tensiunea arterială în preeclampsie și, prin urmare, trebuie validate în mod specific pentru acest grup special de pacienți. WatchBP Home permite femeilor însărcinate să-și măsoare tensiunea arterială acasă, ceea ce ar putea reduce numărul de vizite la spital și poate ajuta la creșterea siguranței maternității.

Pentru utilizare în diabet

Măsurare precisă pentru pacienții cu diabet.
Tensiometrele Microlife sunt validate pentru măsurarea tensiunii arteriale la pacienții cu diabet. Pacienții cu diabet zaharat de tip 1 și 2 pot avea artere rigide care pot afecta măsurarea tensiunii arteriale. Un studiu recent de validare la pacienții cu diabet zaharat de tip 1 și 2 a arătat că monitorul Microlife este precis atunci când este utilizat la acest grup de pacienți.

Majoritatea tensiunii arteriale oscilometrice subestimează tensiunea arterială în preeclampsie și, prin urmare, trebuie validate în mod specific pentru acest grup special de pacienți. WatchBP Home permite femeilor însărcinate să-și măsoare tensiunea arterială acasă, ceea ce ar putea reduce numărul de vizite la spital și poate ajuta la creșterea siguranței maternității.

Majoritatea tensiunii arteriale oscilometrice subestimează tensiunea arterială în preeclampsie și, prin urmare, trebuie validate în mod specific pentru acest grup special de pacienți. WatchBP Home permite femeilor însărcinate să-și măsoare tensiunea arterială acasă, ceea ce ar putea reduce numărul de vizite la spital și poate ajuta la creșterea siguranței maternității.

Pentru utilizare în boala renală în stadiu terminal (IRST)

Monitoare de tensiune arterială validate pentru pacienții cu boală renală în stadiu terminal.
Pacienții cu boală renală au o incidență foarte mare a hipertensiunii arteriale, asociată cu artere rigide (calcificate). Deoarece măsurătorile automate sunt adesea inexacte la pacienții cu artere rigide, este necesară o validare specială.

Pentru utilizare la copii

4750-Icon_WBP_clinically-validated-children-3+_full

Măsurare precisă pentru copii 3-18 ani.
În prezent, măsurarea tensiunii arteriale este o parte importantă a examinării fizice pediatrice de rutină. Cu toate acestea, deoarece copiii au o frecvență respiratorie ridicată și au dificultăți în a sta nemișcați, este nevoie de un monitor de tensiune arterială cu un algoritm de înaltă calitate care poate filtra aceste artefacte. În plus, este nevoie de o gamă largă de manșete care să acopere circumferințele brațelor foarte mici până la mari.

Tensiometrele Microlife WatchBP Office și O3 s-au dovedit că acoperă toate aceste aspecte și, prin urmare, pot fi recomandate copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani.

Măsurare precisă pentru copii 12-18 ani.

Toate tensiometrele automate din seria Microlife și WatchBP Home pot fi recomandate copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani.

Evaluarea vitezei undei pulsului brahial-gleznă (baPWV).

Ușor de utilizat cu metoda de măsurare baPWV bazată pe manșetă cu reproductibilitate ridicată pentru a evalua rigiditatea arterială. Rezultatul este strâns asociat cu viteza undei pulsului carotido-femural de referință (cfPWV), factorii de risc pentru rigiditatea arterială și prezența leziunii arteriale.

Recomandat de NICE (Marea Britanie)

„WatchBP Home A ar trebui utilizat pentru monitorizarea hipertensiunii în asistența medicală primară”
Institutul Național pentru Excelență în Sănătate și Îngrijire (NICE) recomandă în mod oficial utilizarea WatchBP Home A în timpul măsurării de rutină a tensiunii arteriale pentru toți medicii de familie din Regatul Unit.

Meniu