SWISS ENERGY , OMEGA 3 CARDIO MAX

SWISS ENERGY , OMEGA 3 CARDIO MAX

Omega 3 Cardio Max conține doza mare de acizi grași Omega-3 pentru a sprijini eficient sistemul cardiovascular. Acizii grași Omega-3 EPA și DHA ajută la menținerea nivelului sănătos de colesterol.

75,50 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
omega.cardio
Producator:
Compara0
Adauga la favorite0
Descriere

SWISS ENERGY , OMEGA 3 CARDIO MAX

Omega 3 Cardio Max conține doza mare de acizi grași Omega-3 pentru a sprijini eficient sistemul cardiovascular. Acizii grași Omega-3 EPA și DHA ajută la menținerea nivelului sănătos de colesterol bun. Nivelurile normale de colesterol bun sunt importante pentru menținerea sănătății vaselor și a inimii. Acizii grași Omega-3 sunt necesari ca material de construcție pentru celule. Acizii grași Omega-3 au un efect asupra tensiunii arteriale și reglarea activității sistemului nervos. Acizii grași Omega 3 contribuie la apărarea organismului și stimulează sistemul imunitar.

Doza zilnică recomandată: o capsulă pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați ca înlocuitor pentru o dietă variată.

O capsulă conține:

 Ingrediente active:

 

VNR* 

Ulei de pește (69%)

1000 mg

N/A

EPA (acid eicosapentaenoic) 

400 mg

N/A

DPA (acid docosapentaenoic)

300 mg

N/A

Acizi Omega-3

800 mg

N/A

Vitamina E (DL- alpha tocoferil acetat).

1,5 mg

12,5%

*Valoarea nutritivă recomandată

Valoarea nutritivă per 100 g: Carbohidrați 6,5 g, Proteine 16 g, Grăsimi 69g. Valoarea energetică per 100g: 2956 kJ / 706 kcal.

Ingrediente: Ulei de pește (69%), Gelatină (bovine), Glicerol (86%), Vitamina E (DL- alpha tocoferil acetat), Apă.

Mod de utilizare: o capsulă pe zi cu o cantitate suficientă de apă, în timpul mesei sau după masă.

Greutatea netă 1 capsulă :1,442 g ± 7.5%.

Forma de comercializare a produsului: cutie de carton cu flacon cu capac cu filet cu 30 capsule incolore moi, masa netă 43,26 g

Contraindicații: Femeile care sunt însărcinate sau planifică o sarcină trebuie să se consulte cu medicul înainte de a lua vitamine sau suplimente minerale.Contraindicat persoanelor alergice la peste.

Atenție: A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul termenului de expirare (vezi pe ambalaj: lot, data fabricării și data expirării).

 

Mod de păstrare:  A se păstra într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina directă a soarelui, căldură și umiditate, cu capacul bine închis, la o temperatură între 15-25 ° C, UMEDITATE ÎNTRE 20-65%

Termen de valabilitate: 36 luni (sigilat, în funcție de condițiile de depozitare).

Detalii ale produsului
omega.cardio
Recenzii
Fara comentarii

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare