SWISS ENERGY, OMEGA 3 MULTIVIT

SWISS ENERGY OMEGA 3 MULTIVIT

Omega-3 Multivit conține o concentrație mare de acizi grași Omega-3 și 12 vitamine esențiale. Acest complex este ideal pentru menținerea tuturor funcțiilor vitale si pentru un corp sanatos.

70,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
omega.multivit
Producator:
Compara0
Adauga la favorite0
Descriere

SWISS ENERGY OMEGA 3 MULTIVIT

Indicații: Omega 3 Multivit conține o concentrație mare de acizi graș iOmega-3 și 12 vitamine esențiale. Acest complex este ideal pentru menținerea tuturor funcțiilor vitale și a sistemelor corpului. Acizii grași Omega-3 EPA și DHA ajută la menținerea nivelului sănătos de colesterol bun. Nivelurile normale de colesterol bun sunt importante pentru menținerea sănătății vaselor inimii și a sângelui. Acizii grași Omega-3 au un efect asupra tensiunii arteriale și reglarea activității sistemului nervos. Omega-3 EPA și DHA ajută la menținerea articulațiilor sănătoase. Acizii grași Omega-3 au efect asupra vederii și stării pielii. Complexul de vitamine contribuie la un metabolism normal cu energie și la funcția normală a sistemului imunitar.

Doza zilnică recomandată: o capsulă pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați ca înlocuitor pentru o dietă variată.

O capsulă conține:

Ingrediente active:

 

VNR* 

Ulei de pește

1000 mg

N/A

EPA (Acid eicosapentaenoic) 

300 mg

N/A

DPA (Acid docosapentaenoic)

200 mg

N/A

Acizi Omega-3

600 mg

N/A

Vitamina C (Acid ascorbic)

40 mg

50%

Vitamina B3 (Niacina)

8 mg

50%

Vitamina E (DL- alpha tocoferil acetat)

6 mg

50%

Vitamina B5 (Acid pantotenic)

3 mg

50%

Vitamina B12 (Cobalamina)

1,25 μg

50%

Vitamina B6 (Piridoxină)

0,7 mg

50%

Vitamina B2 (Riboflavina)

0,7 mg

50%

Vitamina B1 (Tiamina)

0,55 mg

50%

Vitamina A (Retinol palmitat)

0,4 mg

50%

Acid folic

0,1 mg 

50%

Vitamina D3 (Colecalciferol)

2,5 μg

50%

Biotina

25 μg

50%

*Valoarea nutritivă recomandată

Valoarea nutritivă per 100 g: Carbohidrați 1,1 g, Proteine 15 g, Grăsimi 66g. Valoarea energetică per 100g: 2794 kJ / 667 kcal.

Ingrediente: Ulei de pește (60%); gelatină; umectanți: Glicerol, Sorbitol; îngroșător: Monostearat de gliceril, Ceară de albine; Acid ascorbic; emulgator: Lecitina de floarea soarelui; concentrat de Alfa tocoferol (din ulei de soia rafinat); vitamina  B3 (nicotinamida); coloranți: Oxizi de fier și Hidroxid; Vitamina B5 (Acid pantotenic); Vitamnina A (Retinol palmitat); Vitamina B12 (Cobalamina); Vitamina B6 (Piridoxină); Vitamina B2 (Riboflavina); Acid folic; Vitamnina D3 (Colecalciferol); Biotină.

Mod de utilizare: o capsulă pe zi cu o cantitate suficientă de apă, în timpul mesei sau după masă.

Greutatea netă 1 capsulă:1,665 g ± 7.5%.

Forma de comercializare a produsului: cutie de carton cu flacon cu capac cu filet cu 30 capsule incolore moi, masa netă 49,95 g

Contraindicații: Femeile care sunt însărcinate sau planifică o sarcină trebuie să se consulte cu medicul înainte de a lua vitamine sau suplimente minerale. Contraindicat persoanelor alergice la peste.

Atenție: A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul termenului de expirare (vezi pe ambalaj: lot, data fabricării și data expirării).

Mod de păstrare:  A se păstra într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina directă a soarelui, căldură și umiditate, cu capacul bine închis, la o temperatură între 15-25 ° C, UMEDITATE ÎNTRE 20-65%

Termen de valabilitate: 36 luni (sigilat, în funcție de condițiile de depozitare).

Detalii ale produsului
omega.multivit
Recenzii
Fara comentarii

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare